Ram 1500 Black Sport a Ignition Orange Sport

Americká společnost Ram oznámila, že v blízké době uvede pro milovníky velkých pickupů na trh dvě novinky.

Ty se týkají modelu Ram 1500, jenž dostane dvě speciální edice s názvem 1500 Black Sport a 1500 Ignition Orange Sport. První na řadě je černý Ram 1500 Black Sport, který čerpá inspiraci z oblíbeného modelu Black Express. Krom černého laku karoserie tak má i černý interiér s koženými sedačkami a černé chromové akcenty.

Druhým v pořadí je o něco "živější" Ram 1500 Ignition Orange Sport. Ten pro změnu nabízí výrazný oranžový lak karoserie, dvou barevná sedadla a barevné prošívání volantu a sedadel. Oba modely jsou založeny na verzi Ram 1500 Sport Crew Cab a mají duální výfukový systém a 20-palcová litá kola.

Mezi základní prvky výbavy patří couvací zpětná kamera s 8,4-palcovým displejem a systémem Uconnect, jehož součastí je i GPS navigace. Tím hlavním je ale motor o objemu 5,7 litru HEMI V8, který produkuje 395 koní a je připojen k osmi rychlostní automatické převodovce TorqueFlite.

Kdo touží po speciální edici Ramu 1500, jeho objednávku přijme dealer již tento týden,  přičemž základní cena verze Black Sport vyjde na 41.020 dolarů. O dalších 1195 dolarů je dražší oranžový Ram Ingnition Orange Sport.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy