Kia cee’d GT Line - žhavá edice se představila veřejnosti

Kia na 85. ročníku autosalonu v Ženevě představila speciální edici modelu Cee'd GT Line. Do prodeje vůz půjde ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku.

 

Provedení GT Line kombinuje atraktivní design se sportovními prvky ostrých hotchatchů. Tato edice bude dispozici pro všechny tři karosářských variantách (hatchback, kupé a kombi) a kromě již známých motorů přibude do nabídky nově vyvinutý přeplňovaný benzínový tříválec o objemu 1,0 litru. Ten nabídne výkon 120 koní a 172 Nm točivého momentu.

Do nabídky se dostane i naftová 1,6ka CRDi s výkonem 133 koní a s 285 Nm. Tento motor může být nyní volitelně připojen k sedmistupňové dvojspojkové automatické převodovce, takže dle výrobce je zaručena nejen hladkost a komfort z jízdy, ale i rychlejší řazení jednotlivých rychlostních stupňů a nižší spotřeba paliva.

A čím konkrétně se verze GT Line odlišuje? Všechny modely cee'd GT Line dostanou jedinečná litá kola o rozměru 17 palců, přední LED světlomety a decentní dynamický body kit. V kabině se GT Line odliší specifickým čalouněním, sportovním volantem, hliníkovými pedály a chromovaný dekory.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy