Volvo S60 s prodlouženým rozvorem nyní i v USA

Prodloužené Volvo S60L si včera odbylo svůj debut na americkém autosalonu NAIAS. Delší S60 se zde ovšem bude jmenovat Inscription a nikoliv S60L.

V listopadu 2013 na autosalonu v Číně jsme viděli Volvo S60L, který uváděl natažený rozvor o 8 centimetrů. Nyní se model dostal i do Spojených států jako S60 Inscription a nabízí tak pro Američany více prostoru pro nohy na zadních sedadlech. Kromě většího rozvoru model také získal na zakázku vyrobená 19-palcová kola.

Interiér nabízí nové ambientní osvětlení, dekory z pravého ořechového dřeva, kovové detaily a nápisy Inscription na prazích vozu. Volvo bude nabízet prodlouženou S60 ve verzi Premier, která obsahuje elektrické střešní okno, kožené čalounění sedadel a navigaci. Lépe vybavenou variantou pak je S60 Inscription Platinum, která přidává audiosoustavu Harman Kardon, bi-xenonové světlomety a technický balíček Sensus.

Volvo S60 Inscription bude v Americe dostupné výhradně s beznínovým turbomotorem T5, přičemž zákazník dostane možnost volby mezi pohonem přední nebo obou náprav.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy