Oficiální fotky a informace nové Škody Superb

škoda superb | foto: Škoda Auto

Velké odhalování nového Superbu začalo. První oficiální fotky a informace přinášíme exkluzivně jako jedni z prvních.

Nový Superb, tedy vlajková loď tuzemské Škodovky prochází závěrečným testováním, které probíhá mimo jiné i v jižní Evropě. Co nevidět začneme prototypy vídat i na českých dálnicích a silnicích a v samotném závěru se dočkáme i „odhalovacího maratonu“ tedy postupné odhalování složeného ze střípků, které bude Škodovka skládat do jedné velké mozaiky. 

Nový Superb přijede společně s novým designovým jazykem, který bude vyznávat vyvážené proporce, velkorysý prostor, moderní techniku a dynamiku. Zároveň půjde design ruku v ruce s kvalitním zpracováním a to má být na samotném vrcholu střední třídy. Můžeme tak očekávat, že nový Superb, bude skutečně na samotné špici v segmentu a to hned po boku nového Passatu.

Jak jsme již uvedli, nový Superb bude stát na modulární podvozkové platformě MQB, která nabízí jak velkou individualizaci a přizpůsobení, tak i velkou úsporu místa a to zvláště v oblasti podběhů, tím vzniká další prostor pro cestující navíc.

Nejnovější automobil značky Škoda nabídne špičkové parametry v oblasti pohodlí, infotainmentu, konektivity, bezpečnosti, šetrnosti k životnímu prostředí, spotřeby a výkonu. Rozloučíme se ale s agregátem 3,6 FSI V6, s funkcí Twindoor a také zřejmě s deštníkem ve dveřích. Naopak se dočkáme silnějších motorizací,  pluq-in hybridu, adaptivního odpružení a asistentem jízdy v pruzích nebo head-up displejem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy