Takhle trápí VW Tiguan v Alpách!

O kvalitě vozů Volkswagen se namluvilo hodně. Jedni ji špiní, jiní vychvalují. Toto téma tak obejdeme a podíváme se na to, jak důkladně testovali v Alpách Volkswagen Tiguan.

Nová generace oblíbeného SUV automobilky Volkswagen přijde na přelomu roku 2015 a 2016. Již nyní se začíná s prvním testováním. Jeden takový test přistihl a zachytil svým objektivem fotograf serveru worldcarfans.com v Alpách.

Extrémně zatížený Tiguan, kterému se kola téměř schovávají v podbězích, táhne (jistě velmi těžký) přívěs do kopce po klikatých horských silničkách. Jistě si říkáte, že jde o „klasický“ Tiguan, nikoliv o prototyp nové generace. To ale budete mít pravdu jen napůl. Zvenčí není téměř žádná změna, zatímco uvnitř se testuje nový interiér, systémy, asistenty a technologie, které jsou schovaný pod karoserií současné generace.

Nová generace bude postavena na modulární platformě MQB a bude nabízena pravděpodobně s motorizacemi 1,4 TSI, 1,8 TSI, 1,6 TDI a 2,0 TDI hned v několika výkonových variantách. Rozmezí výkonů by se mohlo pohybovat od 81 kW až po 135 kW.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy