Land Rover upravil vlajkovou loď, hádejte jak to dopadlo

Range Rover | foto: Land Rover

Festival rychlosti Goodwood je velmi důležitou událostí v automobilovém světě. Všechny automobilky si to uvědomují a i Land Rover chce při této příležitosti zviditelnit svůj model Range Rover.

Goodwood Festival of Speed se nezadržitelně blíží. Začíná již koncem června a spousta fanoušků se na tuto událost těší. Ti, kteří na tento festival na Britských ostrovech dorazí, budou mít možnost vidět speciální edici velkého SUV Range Rover Sport Stealth.

Britský aristokrat tak nabídne další způsob jak se trochu odlišit od ostatních. Dva nejvyšší výbavové stupně HSE Dynamic a Autobiography Dynamic lze doplnit o již zmiňovaný paket Sport Stealth. Ten obsahuje řadu designových vylepšení, jako je například černá mřížka chladiče, zrcátka, a nebo zadní difuzor. Land Rover přidá 21 nebo 22 palcová devíti nebo pěti paprsková litá kola lakované černou barvou. Poslední a nejvýznamnější změnou jsou nové přední světlomety a změněný design zadních.

Sečteno potrženo, balíček přináší pár změn za cenu v přepočtu téměř 60 000 Kč nebo 88 000 Kč v případě 22 palcových pětipaprskových kol. Bez ohledu na to, že jde o drobnou změnu, jistě se najde mnoho zákazníků, kteří si jej pořídí.

Zdroj: Land Rover

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy