Alfa Romeo Giulietta Super - Nový vrchol přichází

Alfa Romeo Giulietta | foto: Alfa Romeo

Automobilka Alfa Romeo se chystá oživit svou poněkud skomírající nabídku modelů a v blízké době vydá speciální edici Alfa Romeo Giulietta Super.

Označení Super je již u Alfy Romeo zavedeným stupněm výbavy,  který jsme mohli vidět u modelů Alfa Romeo 90 nebo 164. Vždy se jednalo vozidla s plnou výbavou a novými prvky, nechme se tedy překvapit, co si pro nás nachystá Giulietta. 

Edice Super se stane omezenou sérií a její výbava si vezme základ ve výbavovém stupni Progression. Standardem se tak stanou chromovaná zrcátka, černé rámečky předních světel nebo 16“ litá kola. 

V interiéru se u verze Super dočkáme kůží potaženého volantu a sportovních sedadel. Ty se vyznačují specifickým čalouněním, jaké u ostatních verzí nenajdeme. Výbavou se stane Giulietta Super samotným vrcholem. V základu zde najdeme kompletní elektrické ovládání okének a zpětných zrcátek, systém Uconnect s dotykovým displejem a se systémem Bluetooth. 

Alfa Romeo Giulietta Super bude k dostání s přeplňovaným zážehovým motorem o objemu 1.4 litru o  výkonu 105 koní, a to za částku 14.990 eur (412.000 korun). Další verzí bude turbodieselový motor Multijet s objemem 1,6 litru za cenovku 15.690 eur (431.300 Kč).

zdroj: Alfa Romeo, Autobild.de

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy