Oficiální VIDEO: Lamborghini Huracán LP 610-4

Po několika špionážních snímcích, spoustě spekulací a nepotvrzených informací se konečně veřejnosti představil nástupce modelu Gallardo, kterým je zcela nové Lamborghini Huracán LP 610-4.


Zdroj: YouTube

Přinášíme Vám ve spolupráci se zahraničními serverem WorldCarFans.com edici fotografií, na kterých je nový supervýkonný model plně zachycen. Lamborghini Huracán bude poháněn zážehovým motorem V10 o objemu 5,2 litru, jenž jak název vozu napovídá,  poskytne  výkon 610 koní při 8250 ot/min. a 560 Nm při 6,500 ot /min.

Model Huracán je nástupcem poměrně dlouho vyráběného Gallarda a tak musí být ještě dokonalejší. Krom nové techniky se Huracan pochlubí výslednou váhou 1422 kg, což spolu s výkonem 610 koní umožní  zrychlení z 0 – 100 km/h za 3,2 sekundy, z 0-200 km / h pak vůz zrychlí za 9,9 sekundy . 

Výkon motoru půjde na obě nápravy přes závodní převodovku s dvojitou spojkou, přičemž na volantu bude umístěn přepínač pro volbu jednoho ze tří dostupných režimů jízdy (Strada , Sport a Corsa).

Lamborghini Huracán LP 610-4 dostane standardně uhlíkovo keramické brzdy a velký 12,3“ TFT displej na středové panelu. Ten poskytne všechny potřebné informace, od rychosti vozu po aktuální G přetížení.

Ceny vozu budou zveřejněny v března 2014 na Ženevském autosalonu, kdy se společně s tím začnou zapisovat první objednávky na tento model.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy