Hyundai Veloster dostane verzi R-spec

Hyundai Veloster se na evropském trhu netěší moc velké oblibě, avšak na jiných kontinentech je tomu právě naopak. Proto si korejská automobilka připravila vylepšenou verzi pro modelový rok 2014, která dostane přízvisko R-Spec.

Standardní verze Hyundaie Veloster oplývá bohatou výbavou, mezi kterou patří denní LED světlomety nebo systém pro sledování mrtvého úhlu na řidičově straně.  Verze Turbo k tomu dále přidává například systém Active Sound Design, který lépe zprostředkuje kabině zvuk motoru v kabině. 

A právě z verze Turbo bude vycházet nová varianta s označením R-Spec. Ta nabízí především lepší odladění podvozku, přenastavené řízení a šestistupňovou manuální převodovku s kratšími drahami řazení. Vzhledově bude R-Spec odlišen logy R-Spec na karoserii vozu a také novými sportovními sedadly. 

Kdo by snad čekal, že se Veloster Turbo R-Spec bude vyznačovat ještě silnějším výkonem, ten bude zklamán. Pod kapotou  vozu bude stále pracovat již všem známá přeplňovaná šestnáctistovka o výkonu 204 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy