Škoda Octavia Combi: rodinný vůz s výrazem dravce

Škoda Octavia | foto: Archiv AutoRoad.cz

Tradiční sraz milovníků sportovních a výkonných vozů na jihu Rakouska u jezera Wörthersee, zavdal inspiraci všem vlastníkům 3. generace vozu Octavia Combi

Není to dlouho, co jsme Vás informovali o představení nové generace rodinného vozu Octavia v provedení Combi. Na již tradičním a pravidelném jarním srazu milovníků všech vozů se zkratkou GTI, automobilka představila zcela nový paket, který vyvrací hloupý názor a myšlenku, že karoserie kombi nemůže mít nikdy to správné dynamické vzezření.

Nový paket zavdává ryze drsného dojmu, kterému ho můžou závidět mnohdy i mnohem výkonnější a dražší modely světoznámých značek.

Nejintenzivnějším prvkem je samotná kombinace černo-červeného odstínu, použitá i  v interiéru vozu, dále zaujme přední spoiler, mřížka chladiče, střešní lišty a kryty zpětných zrcátek v černém provedení. Nejinak tomu bude u zadního difuzoru, ohromí i dynamicky se tvářící osmnácti palcová kola z lehkých slitin v černé matné.

Osud povedeného paketu je prozatím neznámý. Jistě se však nejedná o verzi RS, která se momentálně připravuje na oficiální představení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy