Honda Element - Evropou nepochopena

Element | foto: Honda Motor

Honda představuje SUV Element pro nový modelový rok. Malý facelift nám dává dokonalou příležitost k představení Evropou velmi nepochopeného vozu, který ovšem v USA sklízí úspěch. Tak jaký je vůz, který u nás téměř neuvidíme?

Pro Evropu příliš osobitý, v USA oblíbený. Tak by se dal charakterizovat "obličej", který Honda uděluje svým SUV. Honda Element dostává gril většího bratříčka, modelu Pilot, který je taktéž novinkou.

Nutní říci, že modernizace Elementa trochu "znormálněla", před modernizací byl vzhled ještě více osobitý, využíval totiž velkých ploch nelakovaného matně černého plastu.

Element dostává pod kapotu motor 2,4 litru o výkonu 166 koní a to ve všech třech variantách. Element se totiž prodává jako základní LX, které je i na obrázcích v galerii, luxusní EX a sportovní SC.

Cena je v USA stanovena na 20 175 dolarů (při dnešním kolísavém kurzu 360 tisíc korun) za základní LX s pohonem přední nápravy, ale může dosáhnout až 25 185 dolarů (450 tisíc korun) za vrcholnou EX s pohonem všech kol. K nám se dostane jen neoficiálními dovozy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy