Chevrolet Camaro - továrna na řidičovy sny

Camaro | foto: Chevrolet

PŘIDÁNA ŘADA NOVÝCH FOTEK: Po řadě polopředstavení, čtvrtpředstavení a skoropředstavení je tu konečné, opravdové a definitivní představení nového muscle caru od Chevroletu. Jmenuje se Camaro a nám nezbývá než po něm toužit.

Pod kapotou nabušeného stroje najdeme dvojici motorů. Polokrevně se tváří 3,6 V6 o výkonu bez čtyř tří set koní. Plnokrevníkem ve stáji je potom 6,2 V8 o výkonu 416 koní, který bude zadní pneumatiky pálit na počkání. Pokud by ale zájemce měl pocit, že tento plnokrevník má příliš velký apetit, Chevrolet ho ubezpečí, že díky systému vypínání aktuálně nepotřebných válců tomu tak není.

Hmotnost 1,7 tuny je rozdělena mezi přední a zadní nápravu v poměru 52:48. Ve výbavě můžete dostat kupříkladu čtyřpístkové brzdy Brembo, každé Camaro potom bude mít nezávisle zavěšená kola.

Interiér je inspirován Camarem modelového roku 1969 a řekl bych, že alespoň na snímcích je radost na něj pohledět. Závidíte Američanům? Máte proč, protože očekávaná cena je při dnešním supervýhodném kursu pod hranicí čtyř set tisíc korun. Po přičtení daní a cel to u nás bude o chloupek, tedy asi o 100%, více.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy