Nové Volvo V70 přijíždí

V70 | foto: Volvo

První fotografie kombíku V70 od Volva jsou tady! A co nás čeká nového? Švédská automobilka klade důraz na luxus a dynamiku – a to dělá model V70 ještě všestrannějším a zábavnějším.

Zvenčí nás zaujme hladkými křivkami, šikmějším čelním oknem a celkově svěžejším a moderním designem, přitom si stále zachovává V70 styl typického Volva s velkou maskou a znakem, prosklenou a protáhlou zádí s vertikálními světly ve sloupcích, beroucí si tvar z modelu C30.

Interiér nabízí dostatek prostoru pro celou posádku, jak je u Volva zvykem, zavazadlový prostor bude nadstandardní, nicméně jeho objem není doposud zveřejněn. Přístrojová deska je jednoduchá, ale za to přehledná a klade důraz na funkčnost. Rovněž bohatá výbava bude velkým plusem, stejně jako barevné kombinace interiéru a nová paleta barevných odstínů exteriéru.

Pohonných jednotek bude hned pět, tří zážehové a dva vznětové. Tím nejslabším je turbodiesel 2,4 D se 163k a 340Nm kroutícího momentu, silnější D5 má 185k a 400Nm. Z benzínových agregátů je na výběr z přeplňovaného 2,5 T o výkonu 200k nebo atmosférický 3,2 s 238k, vrcholem se stane turbo -benzín 3,0 T6 s 285k a 400Nm.

zdroj: Volvo

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy