Lexus se spojuje s golfem, model LC Convertible se fotil přímo na greenu

Lexus | foto: Lexus

Značka Lexus se opět spojuje s golfem. Je partnerem golfového Tipsport Czech Ladies Open, který se uskuteční od 23. do 25. června 2023. Dějištěm turnaje Ladies European Tour bude hřiště Royal Beroun Golf Clubu. Prize money je 300 000 eur, v přepočtu téměř sedm milionů korun. To by stačilo na dvě LC500. Jedním takovým jsme loni absolvovali roadtrip po italských Dolomitech.

Celkem se na Ladies European Tour 2023 hraje o rekordních 35 milionů eur. Česko patří mezi 21 pořadatelských zemí série a letos má také rekordní zastoupení hráček na LET. Hrací karty drží loňské turnajové vítězky Jana Melichová, obhájkyně titulu na Tipsport Czech Ladies Open, a Klára Davidson Spilková po vítězství na KPMG Irish Women´s Open.

Lexus | foto: Lexus

Poslední modely Lexus LC Coupé a LC Convertible nabízejí například zdokonalený systém zavěšení kol a další opatření ke zvýšení jízdního pohodlí. Staví přitom na spojení designu a jízdních schopností.

Z jízdních režimů LC a LC Convertible jmenujme režim Normal, který nyní zprostředkuje kultivovanější jízdní pohodlí a vyšší potěšení z jízdy, na druhé straně režim S+ přináší opojné zážitky při dynamické jízdě. Potlačení náklonů karoserie v podélném i příčném směru napomáhá k čitelnějšímu pocitu z řízení, a ještě tak znásobuje pocit souznění s vozidlem.

Lexus | foto: Lexus

V případě vozů vybavených systémem Lexus Dynamic Handling to následně přispívá k vynikající odezvě a výraznější zpětné vazbě od volantu. Z důvodu bezpečnosti byl doplněn nový mechanizmus uzávěrky řazení pro přeřazování z polohy N do pozice D nebo R, kdy vozidlo brání zařazení nechtěného stupně. A v neposlední řadě byla v oblasti sedáku a opěradel použita „prostorová“ konstrukce sedadel pro vyšší jízdní pohodlí.

Lexus | foto: Lexus

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy