Volkswagen mění slogan, už není auto

Volkswagen mění slogan, z reklam zmizí Das Auto | foto: Volkswagen

Německý koncern Volkswagen neustále bojuje s kauzou Dieselgate a postupně dělá různá opatření, nejenom finanční. Naposledy ve spojitosti s Dieselgate jste si mohli u nás přečíst o nepovinných servisních prohlídkách na území ČR. Ovšem onen skandál si vybírá další daň, tentokrát Volkswagen mění slogan automobilky.

Podle agentury Reuters zmizí slogan „Das Auto“, který je spojován s německou automobilkou od roku 2007. A důvod? Prý působí na okolí až moc domýšlivě. Mluvčí VW odmítl potvrdit, zda slogan úplně vymizí, jelikož zatím se mluví pouze o odstranění v reklamní kampani. Nicméně řekl, že „Das Auto“ bude nahrazen novým prostým sloganem „Volkswagen“.

O odstranění zmíněného sloganu se jednalo v minulém týdnu na schůzce 2000 manažerů. Nejmenovaný zdroj, který byl také na důležitém jednání, prozradil agentuře Reuters, že generální ředitel Volkswagenu osobní vozy, Dr. Herbert Diess, pronesl: „Slogan Das Auto působil absolutisticky, což je špatné, jelikož nyní Volkswagen potřebuje projevit pokoru.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy