Nissan nově poskytuje záruku na 10 let

Nissan Qashqai prošel modernizací, dostal nové motory a infotainment | foto: Nissan

Dnešním dnem startuje program Budoucnost pod kontrolou japonské automobilové značky Nissan. Ta bude ode dneška poskytovat pro své vozy Qashqai, nový Juke a X- Trail unikátní balíček 10leté záruky.

Není to poprvé, co japonský automobilový gigant učinil podobně velký krok. Již dříve s modelem Qashqai Nissan v podstatě vytvořil kategorii crossover, s modelem Juke pak přišla kategorie kompaktních crossoverů, která je populární doposud.

V letošním roce Nissan přichází s dalším milníkem. Jako jediný na automobilovém trhu nabídne balíček 10leté záruky u všech modelů kategorie crossover. Nabídka zahrnuje záruku výrobce na 3 roky / 100 000 km a dalších 7 let / 50 000 km prodloužené záruky. Společnost se také zavazuje u každého crossoveru během prvních tří let poskytnout tři roční údržby zdarma. Provádět je bude kvalifikovaný personál kteréhokoli z autorizovaných prodejců či servisních partnerů Nissan s využitím výhradně originálních náhradních dílů a motorových olejů.

Společnost Nissan představuje zcela přepracovanou řadu hnacích ústrojí pro SUV X-Trail | foto: Nissan


Noví majitelé crossoverů tak minimalizují na celé desetiletí neočekávané náklady na svůj automobil, navíc v případě prodeje automobilu lze záruku převést na dalšího majitele. Díky tomu bude možné modely Nissan prodávat výhodněji, než je tomu u vozů v podobném stavu a najetými kilometry.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy