Kolik vás to bude stát? Nissan uvádí na trh X-Trail s naftovým dvoulitrem

Nissan X-Trail s motorem dCi | foto: Nissan

Nissan dneškem zahájil prodej nového dvoulitrového vznětového motoru pro svůj model X-Trail. To znamená, že všichni zájemci o novou variantu již dneškem mohou začít posílat objednávky.

První kusy pak dorazí k zákazníkům začátkem příštího roku. Je to jen pár dní zpět, co jsme vás na našem webu informovali o tom, že pod kapotu největšího modelu značky Nissan se chystá usadit nový naftový agregát z dílny Renaultu.

Ten nabídne výkon 177 koní a točivý moment 380 Nm. Díky tomu jde o výrazný výkonnostní skok oproti stávajícímu 1,6litrovému vznětovému motoru o výkonu 130 koní  Nový motor 2.0 dCi bude dostupný pro výbavy Acenta, N-Vision a Tekna jak se šestistupňovou manuální převodovkou, tak s automatickou převodovkou CVT.

U současného X-Trailu je ještě větší novinkou to, že se jeho nabídka rozrostla o verzi s automatem Xtronic CVT a pohonem čtyř všech kol. Díky tomu lze dvoulitrového X-traila zakoupit s pohonem všech kol, přičemž řidič si bude moci zvolit, zda nechce raději manuál. Zájemci o předokolku s dvoulitrem se ale nedočkají, tuhle verzi Nissan nenabízí.

Ceny nového výkonného dieselu najdete v přiložené galerii, kde jsou umístěny tabulky s výkonem a cenou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy