Zimní servisní akce připraví váš Nissan na zimní sezónu

Společnost Nissan Sales Central & Eastern Europe spustila speciální zimní nabídku pro majitele vozů Nissan, bez ohledu na stáří vozidla.

Všichni majitelé vozů Nissan dostanou speciální podmínky a největší výhody mohou čerpat účastníci věrnostního programu You+Nissan. Již program samotný poskytuje štědrou nabídku slev. Nyní mohou být tyto slevy ještě vyšší - v některých případech až o 15 % oproti základní nabídce věrnostního programu a mohou dosáhnout až 30 %.

I ti zákazníci, kteří se ještě nerozhodli připojit se k programu You+Nissan, mohou využít 15% slevy na vybrané servisní služby. Věříme, že jakmile uvidí, o kolik výhodnější podmínky mohou získat, připojí se k programu You+Nissan, aby získali maximální zvýhodnění. Prodejci Nissan v období před příchodem zimy poskytují služby tolik potřebné, než nastanou nepříznivé povětrnostní podmínky.

Zákazníkům při jejich návštěvě dealera Nissan zkontrolují kvalifikovaní mechanici zkontrolovat jejich vůz za pouhých 270 Kč. Za tuto velmi příznivou cenu dostane zákazník kompletní kontrolu svého vozu před zimou. Může si pak být naprosto jistý, že jeho vůz je dobře připraven na zimu, případně mu ho autorizovaný servis Nissan uvede za výhodných podmínek do požadované kondice. Zimní servisní prohlídka obsahuje 17+1 servisní úkon včetně kontroly pneumatik.

Bezpečnost v zimě do značné míry závisí na kvalitě používaných pneumatik. Nyní mohou zákazníci při návštěvě u dealerů Nissan využít nejméně 25% slevy při nákupu sady zimních pneumatik a ve vybraných případech je nabídka tak výhodná, že sleva pokrývá polovinu ceny!

Nabídka platí do 31. prosince 2014 u všech participujících autorizovaných dealerů Nissan.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy