Volkswagen nabízí nové akční pakety a linie pro Volkswagen up!

Nabídka modelové řady Volkswagen up! je s novými akčními pakety a liniemi ještě rozmanitější a atraktivnější.

Sportpaket promění praktický vůz (nejen) do města v malého sportovce, zatímco v akčním modelu street up! je jízda městskými ulicemi ještě pohodlnější díky automatizované převodovce. Kromě cenového zvýhodnění usnadní pořízení modelu up! také akční program financování Volkswagen FlexiKredit.

Volkswagen připravil pro malý up! nový akční paket Sportpaket, s nímž zákazníci ušetří 13 200 Kč, což znamená cenové zvýhodnění ve výši 30 %. Sportpaket rozšiřuje výbavu modelu up! o Sportpaket Triangle black, Chrom paket Volkswagen Exclusive, Soundsystem „Fender® Sound“ a elektricky ovládané střešní okno.

Sportpaket Triangle black dodává vozu sportovnější vzhled černými 16“ koly z lehké slitiny a tmavě tónovanými skly bočních oken vzadu a zadního okna s 65% absorpcí světla. S těmito černými doplňky skvěle ladí součásti Chrom paketu Volkswagen Exclusive v podobě chromovaných vnějších zpětných zrcátek, bočních lišt a rámečků mlhových světlometů. Každá zatáčka se stane pro řidiče požitkem díky sportovnímu podvozku sníženému o 15 mm a s pneumatikami o rozměru 185/50 R 16.

Patřičně rytmický zvukový doprovod pro každou jízdu vykouzlí zvuková aparatura „Fender® Sound“ o výkonu 300 W, složená z digitálního osmikanálového zesilovače, šesti reproduktorů a subwooferu. Kdo místo joggingu dává přednost raději klidné procházce městskými ulicemi, zakončené příjemným posezením v kavárně, toho osloví nová akční linie street up! pro čtyřdveřové provedení ve výbavových liniích move up! a high up!. Přestože cena těchto variant zůstává na úrovni verzí s motorem 1.0 55 kW/75 k a mechanickou převodovkou, zahrnuje jejich sériová výbava automatizovanou převodovku ASG a metalický lak, nabízený v odstínech modrá Dark, stříbrná Dark, stříbrná Light a černá perleť. V obou případech z toho plyne cenové zvýhodnění ve výši 24 100 Kč. Volkswagen street move up! lze pořídit již od 242 900 Kč, street high up! stojí 269 900 Kč.

Pořízení nových akčních modelů Volkswagen up! může být ještě výhodnější, pokud se zákazník rozhodne pro financování Volkswagen FlexiKredit od Volkswagen Finance. Tato akční nabídka zahrnuje kredit ve výši 10 000 Kč, který může zákazník využít k rozšíření výbavy vozu, snížení pořizovací ceny nebo předplacení servisních úkonů. Dalším plusem je prodloužená záruka na 4 roky/80 000 km v hodnotě 3600 Kč a zvýhodněné sazby pojištění vozu s připojištěním náhradního vozu až na 5 dnů zdarma. Při kombinaci  FlexiKreditu s nabídkou výkupu vozu na protiúčet je cena výjimečně vybaveného modelu street up! již od 222 900,- Kč.

zdroj: Volkswagen

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy