Srba Servis & Subaru = 15% sleva

Subaru | foto: Archiv AutoRoad.cz

PR ZPRÁVA - Srba Servis, autorizovaný dealer Subaru, přináší všem příznivcům fenomenálního výrobce vozidel s pohonem všech kol následující nabídky:

15% sleva na náhradní díly a servisní úkony:
Srba Servis od 24.11. do 30.12.2011 nabízí 15% slevu na originální náhradní díly Subaru a všechny servisní úkony na vozy Subaru starší 3 let.

Po dobu servisu Vašeho vozu – náhradní vůz ZDARMA:
Srba Servis připravil ještě jeden dárek pro servisní zákazníky, kteří mohou využívat výhod našeho servisního centra, např. v podobě náhradního vozidla zdarma po dobu opravy jejich vozidla Subaru.

Prodejní a servisní centrum Srba Servis & Subaru se nachází v Srba Servisu Jíloviště, Praha – západ, Tel.: 255 717 011, e-mail: srba@srba.cz.

Více informací naleznete na www.srba.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi,

Váš Srba Servis & Subaru tým

Poznámka:
Srba Servis se tak stal 1.února 2011 autorizovaným prodejním a servisním centrem proslule japonské automobilky Subaru. Speciálně pro tuto značku Srba Servis postavil zcela novou prodejní plochu, její designové pojetí je provedeno dle nejnovějších požadavků výrobce a stává se tak nejmodernějším prodejním centrem v regionu.

Jak již napovídá název firmy Srba Servis, naše zaměření není jen na prodej vozidel, ale také na servisní služby. Srba Servis pro Subaru připravil moderní servisní zázemí, které disponuje vyspělou soudobou technologií se separátním týmem odborníků, kteří jsou plně vyškoleni na značku Subaru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy