Škoda Auto představuje Fabii Sportline

Fabia Sportline | foto: Škoda Auto

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto uvádí na trh speciální vyhlížející variantu modelu Fabia – edici Sportline

S novým modelem Fabia Sportline představuje Škoda Auto tuzemským zájemcům další verzi sportovně laděného vozu. Od sériového modelu se verze Sportline liší především designovými prvky. Již v základní výbavě nabídne mj. 17" kola z lehké slitiny Trinity, projektorové halogenové světlomety včetně předních mlhových světlometů v Corner designu, snížený sportovní podvozek, klimatizaci Climatic s automatickou regulací, autorádio Beat.

Fabia Sportline je k dispozici ve čtyřech barevných modifikacích včetně černé metalízy s perleťovým efektem, vždy v kombinaci s bílou nebo stříbrnou střechou. Součástí výbavy je i SunSet, skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu. Interiér Pulse v červeném nebo modrém provedení je doplněný o sportovní sedadla vpředu, tříramenný kožený volant a kryty pedálů z ušlechtilé oceli.

Nabídku benzinových motorů tvoří čtyřválcové motory 1,4 16V/63 kW a 1,6 16V/77 kW. Příznivci přeplňovaných vznětových motorů mohou vybírat mezi tříválcem 1,4 TDI PD/59 kW a čtyřválcem 1,9 TDI PD/77 kW, které lze kombinovat s filtrem pevných částic DPF. Všechny motorizace jsou spojeny s pětistupňovou manuální převodovkou, verze 1,6 16V/77 kW může být na přání dodána se šestistupňovou automatickou převodovkou Tiptronic.

Model Fabia Sportline lze v ČR objednat od 1. března 2009 u všech autorizovaných obchodníků společnosti Škoda. Cena základního modelu Fabia Sportline s motorem 1,4 16V/63kW a pětistupňovou manuální převodovkou činí 329.900,- Kč.

Z nabídky Škoda originálního příslušenství lze vůz dále rozšířit o Styling kit, jenž dodá modelu Fabia Sportline ještě agresivněji laděný vzhled. Styling kit obsahuje spoiler předního nárazníku, difuzor zadního nárazníku a koncovku výfuku z ušlechtilé oceli a střešní spoiler. V nabídce jsou rovněž dekorativní prahové lišty s nápisem Sportline, které eliminují poškození prahů. Ceny jednotlivých dílů, určených k dodatečné montáži jsou k dispozici na stránkách Škoda Auto v sekci Originální příslušenství.

Tisková zpráva: Škoda Auto a.s.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy