Mitsubishi Motors zahajuje prodeje v Koreji

Mitsubishi | foto: Archiv AutoRoad.cz

Společnost Mitsubishi Motors Corporation oznamuje, že s ohledem na jeden z klíčových prvků její strategie pro fiskální rok 2008 - asijský region, zahajuje své operace v Koreji, a to prostřednictvím výhradního distributora MMSK Corporation (více viz. profil níže).

MMSK je japonsko korejská joint venture, která byla nedávno založena společnostmi Daewoo Motor Sales Corp., (Incheon, Seoul Metropolitan City, Korea; President a CEO, Lee Dong-Ho), Mitsubishi Corporation (Chiyoda-ku, Tokyo; president a CEO, Yorihiko Kojima) a Mitsubishi Corporation (Korea) Ltd. (Seoul, Metropolitan City, Korea; president a CEO, Tsutomu Awaya). MMSK bude posilovat a rozvíjet distribuci Mitsubishi Motors, prodejní a poprodejní služby v Koreji..

MMSK plánuje zahájení činnosti na říjen 2008 a v první fázi počítá, že na korejský trh uvede modely: Lancer Evolution, Outlander, Eclipse, Lancer Sportsedan a Pajero. Snahou MMSK je prodat v prvním roce 400 vozů a toto číslo zvýšit na 3 000 vozů v roce 2010.

Uvedení nejlépe prodávaných modelů Mitsubishi Motors na korejský trh, kde trh s dováženými vozy zaznamenává rapidní nárůst, dovolí Mitsubishi Motors, aby byla značka Mitsubishi na trhu dobře zavedena a byla schopna vycházet vstříc potřebám širokého spektra zákazníků.

MMSK – výhradní distributor Mitsubishi Motors v Koreji:


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy