Peugeot: koncept RC Z se bude vyrábět!

RC Z | foto: Peugeot ČR

Jean-Philippe Collin, generální ředitel společnosti Automobiles Peugeot, na autosalonu v Lisabonu oficiálně oznámil záměr značky sériově vyrábět koncepční vůz RC Z. V souladu se strategií CAP 2010 jde o krok vedoucí k urychlení rozvoje produktové nabídky Peugeot.

Sériový model bude odhalen u příležitosti autosalonu ve Frankfurtu v roce 2009, tedy dva roky po prvním představení konceptu veřejnosti. Obchodní uvedení se uskuteční na jaře roku 2010.

Zadávací podmínky pro vývoj budoucího sériového modelu budou vycházet z nejvýraznějších prvků koncepčního vozu RC Z. Jeho výjimečný styl, který je dílem tvůrčího potenciálu návrhářů střediska Style Peugeot, si i u sériového modelu zachová atraktivitu původního konceptu.

To nejlepší z know-how značky Peugeot se projeví v dynamických vlastnostech a kvalitě výroby a finálního zpracování.

Rozhodnutím sériově vyrábět model RC Z značka Peugeot nejen navazuje na tradici verzí kupé, které doposud byly nositeli image značky, ale směřuje k dalšímu rozvoji v této oblasti. Tento koncepční vůz představuje zcela novou produktovou nabídku s velmi originálním stylem, který vzbudil u zákaznické veřejnosti velké nadšení. 

Sen se dnes stal skutečností...

Zdroj: Tisková zpráva PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy