První snímky nové Hondy Accord (+video)

Accord | foto: Honda Motor

Společnost Honda dnes zveřejnila první snímky nového modelu Accord, který bude světu představen na ženevském autosalónu 2008. Nový Accord klade důraz na kvalitu a na nové prvky výbavy, kterými vyzývá zavedené prémiové konkurenty v D-segmentu.

Sportovní vzhled a atraktivní dynamika jízdy přichází ruku v ruce s ohleduplností k životnímu prostředí – všechny motory nabízené pro tento vůz splňují požadavky emisní normy Euro 5.

Moderní interiér obsahující pečlivě vybírané materiály vytváří nový standard pokud jde o lícování dílů a povrchové zpracování. Pro dosažení výjimečné úrovně komfortu jízdy je interiér charakterizován důrazem na dostatek osobního prostoru pro řidiče i ostatní cestující.

Technické detaily dosud nebyly zveřejněny, nový Accord však disponuje unikátním souborem prvků aktivní a pasivní bezpečnosti, které přispívají k pocitu maximálního bezpečí.

Nové modely Accord a Accord Tourer budou poprvé odhaleny na stánku společnosti Honda na ženevském autosalónu dne 4. března 2008 v 8:30 hodin. 

Prodej nových modelů bude zahájen počátkem léta.

Další informace budou podle informací z Hondy zveřejněny 11. února 2008.



Zdroj: Tisková zpráva Honda Česká republika spol. s r.o.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy