Akční cena za Volkswagen Caddy Entry

Caddy | foto: Volkswagen

Dovozce užitkových vozů Volkswagen připravil nové atraktivní nabídky pro užitkový model Caddy. Nový akční model Caddy Entry se nabízí ve třech verzích: Dvě z nich jsou v dvoumístném skříňovém provedení, třetí je pětimístné kombi N1.

Za 299 900 Kč bez DPH je nyní nabízen skříňový Caddy Entry se zážehovým motorem 1,4 (59 kW) a za 339 900 Kč teď zákazník pořídí vznětovou verzi s motorem 2.0 SDI o výkonu 51 kW.

Mimo nákladového objemu 3,2 m3 a ložné plochy s délkou více než 1,7 m je skříňový Caddy vybavený například protiblokovacím systémem brzd ABS, protiprokluzovým systémem ASR a regulací točivého momentu při brzdění motorem. Chybět nemůže ani airbag řidiče a posilovač řízení "Servotronic" s proměnlivým účinkem nebo výškově a podélně nastavitelný bezpečnostní sloupek volantu.

Třetí zvýhodněnou verzí, která pochopitelně také obsahuje výše uvedené položky výbavy, je pětimístná verze Kombi N1 s motorem 1.9 TDI o výkonu 55 kW za 379 900 Kč bez DPH.

Pro všechny verze modelu Caddy navíc platí nabídka klimatizace „Climatic“ s poloautomatickou regulací za zvýhodněnou cenu 10 000 Kč bez DPH.

Při využití financování přes VW úvěr Bonus zákazník ušetří celkem až 77 000 Kč bez DPH.

Zdroj: Tisková zpráva Import Volkswagen Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy