Mitsubishi Colt s pětiletou zárukou!

Colt | foto: Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors přišlo se speciální akční nabídkou 5 LETÉ ZÁRUKY na všechny vozy Colt (mimo vozy s karosérií Colt CZC Coupe-Cabriolet), která platí do 31.8. 2007.

K cenovému zvýhodnění pro modely Colt ve výši 25-30 tis. Kč)** podle provedení a výbavy nabízí Mitsubishi Motors a všichni jeho autorizovaní prodejci nově i 5 LETOU ZÁRUKU zdarma!

Vedle standardní 3 leté záruky od výrobce, tj. od Mitsubishi Motors Corporation, získává zákazník prodlouženou záruku až na 60. měsíců nebo do ujetí 130 000 km (podle toho, která skutečnost nastane dříve), jejímž nositelem je výhradní dovozce vozů Mitsubishi Motors pro Českou republiku, tj. společnost M Motors CZ s.r.o. Prodloužená záruka je platná pouze pro území ČR.

Vůz Mitsubishi Colt nyní pořídíte již od 229 900 Kč)***, a to s bohatou standardní výbavou, ve které nechybí ABS, EBD, 4 airbagy, ISOFIX, posilovač řízení, elektricky ovládaná okna vpředu, elektrický imobilizér.

S nákupem nového vozu z nabídky Mitsubishi Motors zákazník automaticky obdrží asistenční službu MAP na 10 let zdarma! Asistenční služba MAP platí vždy do příští servisní prohlídky vozu, nejdéle však po dobu 12 měsíců. Vztahuje se na majitele (řidiče) vozidla i všechny spolujezdce cestující ve vozidle v době vzniku události vyžadující asistenční službu.

Do služby MAP jsou zahrnuta všechna osobní a lehká užitková vozidla značky Mitsubishi Motors do hmotnosti 3,5 tuny, s výjimkou vozidel taxislužby. Obytné a nákladní přívěsy jsou také zahrnuty (jen odtah), avšak pouze pokud jsou taženy vozidlem s nárokem na službu MAP.

Službu MAP si mohou nechat aktivovat i majitelé stávajících vozů Mitsubishi. Stačí, když navštíví nejbližší autorizovaný servis Mitsubishi Motors a absolvují servisní prohlídku dle doporučení výrobce.

Mitsubishi Motors CZ

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy