Škoda Auto na Autosalonu v Brně

Fabia | foto: Škoda Auto

Na brněnském autosalonu představí Škoda Auto kompletní modelovou paletu – vozy Fabia, Roomster, Octavia a Superb v modernizovaném provedení nového modelového roku 2008 a také letošní novinky - novou Fabii, model Roomster Scout a vůz Octavia Scout s pohonem všech kol.

Nejvýznamnější letošní novinkou je nová Fabia, která byla poprvé představená na Autosalonu v Ženevě. Nástupce této doposud nejúspěšnější modelové řady v historii automobilky Škoda se vyznačuje ještě větší nabídkou vnitřního prostoru jak pro cestující, tak i pro jejich zavazadla a novým svěžím designem, jenž má ambice výrazněji oslovit také mladou generaci a ženy-řidičky.

„Nová Fabia již byla úspěšně zavedena na domácí trh a od oficiálního zahájení prodeje - 30. března se pro ni do dnešního dne rozhodlo již více než 2.500 českých zákazníků. Kromě ní se v Brně přestaví například nedávno uvedený model Roomster Scout s  tzv. hybridními pátými dveřmi, vyrobenými kombinací plastických a kovových materiálů.“ poznamenal Martin Jahn, člen představenstva Škoda Auto.

Prezentaci společnosti Škoda Auto s více než dvaceti vystavenými vozy naleznete na brněnském autosalonu v hale F.

Škoda Auto, a.s.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy