ŠKODA KAMIQ je první SUV značky ŠKODA, které bude k dispozici ve variantě SCOUTLINE (5:25) | video: Škoda Auto

ŠKODA KAMIQ je první SUV značky ŠKODA, které bude k dispozici ve variantě SCOUTLINE. KAMIQ SCOUTLINE bude vycházet z výbavového stupně Ambition a bude nabízen s vybranými motory modelové řady KAMIQ. Nabídka motorů zahrnuje tři benzinové motory, jeden naftový motor. Motory pokrývají výkonové spektrum od 70 kW (95 k) do 110 kW (150 k). ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE bude v nabídce ve třinácti barvách, dvě jsou nemetalické a jedenáct metalických.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE má specifický přední spoiler s ochranou podvozku a zadní difuzor ve stejném stříbrném odstínu, jako mají kryty prahů, kryty vnějších zpětných zrcátek a střešní nosič. KAMIQ SCOUTLINE také nabízí ve standardní Top LED zadní světla s animovaným ukazatel směru jízdy a plaketu s označením modelu na předním blatníku.

Interiér nabízí sedadla ThermoFlux a specifické dekorační lišty
Interiér vozu ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE se vyznačuje velkorysým prostorem a specifickými dekoračními lištami, které mají ve standardní výbavě dekor jasanového dřeva nebo jsou na přání nabízeny v broušeném dekoru Dark Brushed. Výdechy ventilace, ozdobná lišta na přístrojové desce a sportovní kryty pedálů jsou v chromovaném provedení. Výškově nastavitelná přední sedadla mají speciální potah SCOUTLINE z prodyšné látky ThermoFlux a mikrovlákna Suedia. Volant, madlo ruční brzdy a hlavice řadicí páky jsou potaženy kůží. V interiéru je nový multifunkční volant se dvěma rameny, na kterých jsou tlačítka a nové otočné ovladače usnadňující ovládání. Přístrojová deska je podsvícena ambientním LED osvětlením v měděné, nebo bílé barvě. Středová konzole, odkládací
schránky ve dveřích, vnitřní kliky dveří a prostor pro nohy jsou podsvícené bílým světlem. KAMIQ SCOUTLINE je také vybaven čtecími LED lampičkami.

– AutoRoad.cz

reklama