Audi Service výhodně připraví váš vůz na zimu

ar5, 14. října 2015, 10:09 Google+

Audi Service sází v nové sezonní servisní kampani pro podzimní a zimní období na kompletní nabídku, která osloví majitele nových i starších vozů Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Audi a zimní příprava pro váš vůz

Audi a zimní příprava pro váš vůz | foto: Audi

Sdílejte článek

Důkladně školení pracovníci autorizovaných servisů Audi zajistí pečlivou přípravu vozu s logem čtyř kruhů na zimní provoz za výhodných podmínek, realizují případné opravy Audi originálními a výměnnými díly® a doporučí či přímo namontují Audi originální příslušenství®.

Majitelé starších vozů Audi mohou využít Audi Energy Program - velice příznivé ceny vybraných servisních úkonů vč. olejového servisu nebo uplatnit nárok na výrazné zvýhodnění dílů, příslušenství a servisních úkonů s knížkou slevových poukazů Audi Energy Program. Audi spouští sezonní servisní nabídku podzim/zima, která potrvá od října 2015 až do konce února 2016. Služby autorizovaných servisů Audi jsou dokonale přizpůsobeny potřebám motoristů v zimní sezoně a zahrnují široký sortiment originálních dílů a příslušenství, profesionální servisní služby včetně výhodného zajištění povinné technické kontroly a asistenční služby se zárukou mobility.

Audi Service doporučuje svěřit přípravu vozu na zimní období do rukou profesionálů v autorizovaných servisech Audi, kteří v rámci výhodné Audi sezonní prohlídky za 700 Kč včetně DPH prověří funkčnost nejdůležitějších komponentů vozidla, mezi něž patří brzdová soustava, osvětlení, podvozek, topení a kola. Součástí prohlídky je také zkušební jízda. Zjištěné nedostatky v technickém stavu vozidla lze na místě odstranit s využitím Audi originálních dílů®, které jsou vyráběny z prvotřídních materiálů v nejvyšší kvalitě, aby byla zajištěna dokonalá funkčnost vozu a dlouhá životnost.

img-responsive

Audi a zimní příprava pro váš vůz | foto: Audi

V rámci aktuální servisní kampaně je nabízena například sada brzdových destiček vpředu za 2190 Kč pro vybraná provedení modelu Audi A3, sada brzdových destiček vzadu za 1340 Kč pro vybraná provedení modelu Audi A3, nebo brzdový kotouč vpředu (4340 Kč pro A4, A5, A6, A7, Q5) a vzadu (2700 Kč pro A4, A5, A6, A7, Q5). Uvedené ceny zahrnují materiál, práci i DPH.

Servisní partneři Audi nabízejí majitelům vozů Audi také zvýhodněné ceny vybraných servisních úkonů. Zákazník se tak může spolehnout na profesionální práci, použití Audi originálních dílů® a 2letou záruku na práci i materiál. Například u populárního modelu Audi A4 2.0 TDI 105 kW (r.v. 2008) vyjde výměna akumulátoru (95 A.h/450 A) na 4740 Kč a výměna sady stěračů pro přední a zadní okno na 1560 Kč. Pokud se blíží termín povinné technické kontroly, stačí tuto starost předat odborníkům v servisech Audi. Svěří-li zákazník přípravu vozu na STK servisnímu partnerovi Audi, získá v rámci služby Audi STK Service pravidelnou technickou kontrolu zdarma. Pro majitele starších vozů Audi (více než 4 roky) je připraven rovněž výhodný Audi Energy Program.

Zákazníci mohou, za velice příznivé ceny, využít nabídku vybraných servisních úkonů vč. olejového servisu nebo uplatnit nárok na výrazné zvýhodnění dílů, příslušenství a servisních úkonů s knížkou slevových poukazů Audi Energy Program. Knížka slevových poukazů Audi Energy Program je pro zákazníky k dispozici u všech participujících servisních partnerů Audi a díky ní lze při údržbě, servisu a nákupu Audi originálních dílů® a Audi originálního příslušenství® ušetřit nemalé finanční prostředky. Důkladnou kontrolu technického stavu vozidla je vhodné spojit s výměnou letních kompletů kol a pneumatik za zimní.

Tento úkon přijde na 2500 Kč a zahrnuje také kontrolu kol a pneumatik včetně hloubky dezénu a tlaku, jakož i umytí a uskladnění všech kol na jednu sezonu. Pro motoristy, kteří potřebují nová kola a pneumatiky pro zimní období je připravena výhodná nabídka kompletů originálních kol z lehké slitiny a zimních pneumatik pro téměř všechny modely Audi od A1 až po Q7. Speciální kola Audi z lehké slitiny pro zimní provoz jsou vyráběna ze speciální slitiny a opatřena čtyřmi vrstvami laku, který zaručuje jejich odolnost i v mrazivém počasí. Všechna kola z nabídky originálního příslušenství potvrdila své kvality v extrémních testech. To platí i pro Audi originální pneumatiky (poznáte je podle označení AO), které jsou vyvíjeny v souladu s náročnými kritérii značky Audi. V oblastech s bohatou nadílkou sněhu se uplatní kvalitní Audi sněhové řetězy pro kola s průměrem ráfku 15“ až 19“ v provedeních Basic pro méně časté použití nebo Comfort včetně autoregulace, ochrany kola a automatické demontáže.

Zimní provoz významně usnadní a zpříjemní Audi originální příslušenství®, které po všech stránkách odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu, bezpečnost, funkčnost, dlouhou životnost a design značky Audi. Mezi nejčastěji používané příslušenství v zimním období patří nosiče lyží/snowboardů, uzamykatelné střešní boxy ve třech velikostech s objemem 300, 360 nebo 405 litrů, sady pryžových rohoží se zvýšenou ochranou interiéru nebo ochranné vaky na lyže/snowboardy. Na palubě vozu by rozhodně neměla chybět nemrznoucí směs pro doplňování nádrže ostřikovačů a sada čističů na zimu. Řidiči vozů Audi si mohou každou jízdu zpříjemnit lahodnou kávou z mobilního kávovaru espresso.

 S blížícími se Vánocemi se vyplatí nahlédnout také do nabídky Audi boutique, která zahrnuje celou řadu atraktivních dárků pro dámy, pány i děti, ať se jedná o dětské odrážedlo, hodinky Audi Sport, dámskou mini kabelku, golfový bag nebo praktickou cestovní láhev. Zejména při cestování za nepříznivého počasí je jistota rychlé a spolehlivé pomoci v nouzových situacích k nezaplacení.

Řidiči vozů Audi mají proto k dispozici asistenční službu Audi Assistance, díky níž mohou v nejkratším čase získat pomoc od nejbližšího servisního partnera Audi, a to i v případě nehody. Absolvoval-li vůz poslední servisní prohlídku u servisního partnera Audi, může majitel využít záruku mobility Audi bez ohledu na stáří vozu. Záruka mobility Audi platí po celé Evropě a mezi její plnění patří například odtah nepojízdného vozidla, náhradní vůz, ubytování v hotelu, taxi nebo pokračování v cestě jinými dopravními prostředky.

Vytisknout

Diskuze: Audi Service výhodně připraví váš vůz na zimu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

SEAT zvýšil do září prodej o téměř 5 procent - anotační foto

SEAT zvýšil do září prodej o téměř 5 procent

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud