Výhodné akční pakety pro Audi Q5

ar2, 1. září 2014, 21:06 Google+

Audi Q5 je díky své vrozené všestrannosti vozem mnoha tváří. Zákazníci si navíc mohou vzhled modelu Q5 přizpůsobit svým představám a preferencím volbou vhodné výbavy na přání. Nejvýraznější proměnu umožňují pakety Sport a Offroad, které lze nyní v rámci akční nabídky pořídit se zvýhodněním ve výši 70 000 Kč včetně DPH.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
audi q5

audi q5 | foto: Audi

Sdílejte článek

Sportovní vlastnosti dává jasně najevo Audi Q5 s akčním paketem Sport, který zahrnuje exteriérový paket S line, Advanced key včetně bezklíčového přístupu a startování vozidla, paket osvětlení, barevný displej informačního systému řidiče a vybraná kola s průměrem ráfku 19 palců nebo větším. Bez ohledu na zvolená kola činí cenový bonus 70 000 Kč včetně DPH. Například v kombinaci s 19“ kol s pěti paprsky vyjde paket Sport na pouhých 50 700 Kč včetně DPH, což znamená snížení ceníkové ceny 120 700 Kč o 58 %. Paket Sport je možné kombinovat s paketem Lifestyle a s interiérovým paketem S line. 

Vozy s exteriérovým paketem S line jsou rozeznatelné hlavně díky výrazně sportovnímu designu předního a zadního nárazníku, postranních mřížek chladiče vpředu a vzadu vloženého difuzoru. Spodní části předního a zadního nárazníku a ochranné lišty na dveřích jsou v barvě vozu. Prahové lišty zdobí nápis S line, zatímco práh zavazadlového prostoru je chráněn krytem z ušlechtilé oceli. Loga S line se nacházejí rovněž na předních blatnících. Ušlechtilý vzhled dodávají taktéž chromované rámečky mlhových světlometů a chromované koncovky výfukové soustavy (u čtyřválců).

Vyznavači offroadového stylu mají pro Audi Q5 k dispozici akční paket Offroad. I v tomto případě na ně čeká cenové zvýhodnění 70 000 Kč včetně DPH a možnost výběru rozmanitých kol s průměrem ráfku od 19 palců výš. Akční paket Offroad navíc zahrnuje exteriérový paket Offroad, Advanced key včetně bezklíčového přístupu a startování vozidla, paket osvětlení a barevný displej informačního systému řidiče. S 19“ pětipaprskovými koly v designu Offroad stojí paket Offroad pouhých 61 400 Kč včetně DPH, což odpovídá 53% zvýhodnění (z původní hodnoty 131 400 Kč). Také paket Offroad lze kombinovat s paketem Lifestyle a s interiérovým paketem S line.

Exteriérový paket Offroad se od sériového provedení odlišuje předním a zadním nárazníkem, postranními mřížkami chladiče, ochrannými lištami dveří a rozšířením podběhů kol v offroadovém designu, dále ochrannými plechy proti podjetí na spodní straně předního a zadního nárazníku z ušlechtilé oceli a mřížkou masky chladiče s vertikálními chromovanými žebry.

Audi Q5 patří mezi nejoblíbenější vozy Audi na českém trhu. Spojuje vlastnosti reprezentativního luxusního a sportovního vozu s variabilním vnitřním prostorem a mnoha praktickými řešeními pro volný čas i každodenní provoz. Samozřejmostí je nevšední kombinace komfortu, dynamiky, bezpečnosti a příkladné kvality. Zákazníci mají na výběr 3 vznětové motory TDI a 3 zážehové motory TFSI s výkonem od 110 kW (150 k) do 200 kW (272 k). Většina verzí je sériově vybavena trvalým pohonem všech kol quattro. Zvláštní postavení v rámci modelové řady Q5 mají modely Q5 hybrid quattro s hybridním pohonem o výkonu 180 kW (245 k) a sportovní SQ5 3.0 BiTDI quattro vyladěný na 230 kW (313 k). Ceny modelů Audi Q5 začínají na 972 900 Kč včetně DPH.

Tisková zpráva: Audi

 

 

 

Vytisknout

Diskuze: Výhodné akční pakety pro Audi Q5

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

reklama

Doporučujeme

Ford zahájil výrobu nového Mustanga - anotační foto

Ford zahájil výrobu nového Mustanga

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud