SEAT pro vás připravil na léto řadu akčních nabídek

ar5, 1. července 2014, 17:32 Google+

SEAT připravil pro letošní léto řadu atraktivních akčních nabídek. Základem je výhodné financování SEAT Plus od SEAT Finance pro všechny modely španělské značky. Zákazníkům zpříjemní nákup nového vozu také cenová zvýhodnění, akční pakety nebo bonusy za výkup ojetého vozidla na protiúčet. Všechny uvedené akce lze vzájemně kombinovat, takže celkové zvýhodnění pro zákazníka může činit až 84 000 Kč, v závislosti na zvoleném modelu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
seat leon

seat leon | foto: Seat

Sdílejte článek

Akční financování SEAT Plus od SEAT Finance platí pro všechny modely SEAT a zákazníkům přináší zvýhodnění ve výši 30 000 Kč. Zákazník si financování, jeho délku, splátku předem či zůstatkovou hodnotu, nastaví podle svých potřeb. V každém případě se může zákazník spolehnout na garantovanou výši splátky po celou dobu trvání smlouvy a nemusí se obávat žádných poplatků za uzavření a vedení smlouvy – ty jsou u SEAT Finance nulové.

Paleta akčních modelů SEAT začíná věčně mladou Ibizou, kterou lze v kombinaci s paketem COPA získat s cenovým zvýhodněním až 59 400 Kč. Paket COPA zahrnuje klimatizaci, 15“ kola z lehkých slitin, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce.

Zákazníkům, jejichž srdce uchvátí a rozum přesvědčí pětidveřový Leon nebo praktické a moderní rodinné kombi Leon ST, zůstane na zpříjemnění života, oproti původnímu rozpočtu na pořízení nového vozu, až 84 000 Kč v případě pětidveřového Leonu, resp. 60 000 Kč u Leonu ST. Na obě karosářské varianty se totiž vztahuje cenové zvýhodnění, výše uvedený bonus při financování a u pětidveřového Leonu je akční nabídka ještě rozšířena o bonus za výkup ojetého vozu u prodejce značky SEAT, který je zároveň partnerem programu prodeje prověřených a kvalitních ojetých vozů Das WeltAuto. Zákazník získá za ojetý vůz další bonus ve výši 20 000 Kč, a celkové zvýhodnění se tak může vyšplhat, v kombinaci s cenovým zvýhodněním a financováním SEAT Plus, až na výše uvedených 84 000 Kč.

S přicházejícím létem rozšiřuje SEAT nabídku v modelové řadě Leon. Rodinné kombi 

Leon ST je možné objednávat také ve verzích s pohonem všech kol, přičemž zákazníci mají na výběr dva motory 1.6 TDI a 2.0 TDI s výkonem 77 kW (105 k), resp. 110 kW (150 k). SEAT Leon ST 1.6 TDI 4WD ve výbavové linii Reference stojí již od 488 900 Kč, výkonnější dvoulitrové TDI se dodává od výbavové linie Style za ceny již od 592 900 Kč, přičemž uvedené ceny je možno snížit o dalších 30 000 Kč při volbě akčního financování SEAT Plus.

Větší možnosti mají od letošního léta zájemci o modely Leon v oblasti individualizace. Pro všechny karosářské varianty a varianty poháněcího ústrojí modelu Leon s výbavovou linií FR je nově dostupná adaptivní regulace podvozku DCC, zatímco zájemci o vrcholný model Leon CUPRA si mohou vychutnávat nevšední zážitky ze sportovní jízdy ze skořepinových sedadel.

SEAT Toledo s akčním paketem Reference lze v létě pořídit až o 75 000 Kč výhodněji. Zatímco šestnáctipalcová kola z lehké slitiny zušlechťují vnější vzhled vozu, uvnitř zpříjemní cestování pakety Komfort a Schránky, které zahrnují následující položky: tempomat, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, rádio SEAT Sound systém 2.1 s AUX-in/USB, ovládáním na volantu a 6 reproduktory, handsfree Bluetooth s hlasovým ovládáním, palubní počítač High, přední a zadní loketní opěrka, fixační síť, háčky a přihrádky v zavazadlovém prostoru, zadní kotoučové brzdy a tmavě tónovaná skla oken od střešního sloupku B dozadu.

Velkorysé pohodlí a nevšední variabilitu, díky níž si rodinné MPV SEAT Alhambra poradí s jakoukoli výzvou, je nyní nejvýhodnější pořídit s akčním paketem COPA PLUS, s nímž činí celkové zvýhodnění až 83 000 Kč. Paket COPA PLUS rozšíří již tak bohatou sériovou výbavu Alhambry o parkovací senzory vpředu a vzadu, natáčecí bi-xenonové světlomety a Technický paket II, obsahující handsfree Bluetooth, SEAT Media systém 2.1, navigační systém s dotykovým displejem a zadní parkovací kameru.

Další skvělou volbou pro rodiny jsou modely SEAT Altea a Altea XL s akčním paketem Comfort a celkovým zvýhodněním ve výši až 49 000 Kč. Akční paket Comfort zahrnuje parkovací senzory vpředu a vzadu, světelný a dešťový senzor, funkci Coming home, automaticky zatmavitelné vnitřní zpětné zrcátko, navigační systém s mapovými podklady západní Evropy včetně České republiky, digitální rádio DAB, 5“ barevný dotykový displej, dvojité dno zavazadlového prostoru, schránku pod dnem zavazadlového prostoru, stropní panel s odkládacími schránkami a displejem TFT, síť v zavazadlovém prostoru, 4 háčky a horní úchyty Top Tether pro bezpečné zajištění dětských sedaček. Modely Altea mají navíc ještě posuvná zadní sedadla, zatímco cestující v modelu Altea XL s paketem Comfort si mohou na cestách nejen prázdninových užívat také sklopné stolky na zadní straně předních sedadel, roletky na bočních oknech vzadu a dělicí síť.

Vytisknout

Diskuze: SEAT pro vás připravil na léto řadu akčních nabídek

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

reklama

Doporučujeme

TEST: Hyundai i10 1.0i Family LPG - Malý spořílek - anotační foto

TEST: Hyundai i10 1.0i Family LPG - Malý spořílek

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud