Hyundai získal ocenenie za kvalitu

Braňo Porubčan, 4. srpna 2010, 21:20 Google+

Značka Hyundai se umístila na prvním místě v nezávislém hodnocení kvality „Auto Bild Qualitätsreport 2010“, organizuje přední německý motoristický časopis Auto Bild. Značka Hyundai přitom předčila všechny ostatní výrobce automobilů včetně Toyoty a německých prestižních značek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hyundai

Hyundai | foto: Archiv AutoRoad.cz

Sdílejte článek

Každoroční hodnocení kvality vychází z důkladné analýzy spolehlivosti, dlouhodobé kvality a spokojenosti zákazníků. Mezi sedm klíčových kritérií, jimž je přikládána stejně velká váha, patří například zpětná vazba od více než 9000 majitelů, záruční podmínky výrobce, informace o svolávacích akcích a údaje ze zpráv německé organizace TÜV sestavené na základě kontrol technického stavu 7,5 milionu vozidel.

Allan Rushforth, viceprezident společnosti Hyundai Motor Europe, prohlásil: „Je to pro nás obrovské vyznamenání získat tak prestižní ocenění na tak náročném trhu, jakým je Německo. Značka Hyundai se znovu umístila před značkami, které jsou obvykle považovány za měřítko v oblasti kvality.“

„Kvalita zůstává pro značku Hyundai hlavní prioritou. Naše obchodní strategie je zaměřena na dosažení vedoucího postavení v oblasti spokojenosti evropských zákazníků do roku 2015. Naši zákazníci získávají další výhodu v podobě inovativních programů záruk a nabídky poprodejních služeb, jakým je například Program komplexní péče. Díky důslednému zaměření na kvalitu konstrukce, výroby i služeb, budou naše vozy vždy na vrcholu své třídy,“ pokračoval Rushforth.

Hyundai nabízí bezkonkurenční Program komplexní péče pro nové modely i20, i30 a ix35. Program je tvořen pětiletou zárukou bez omezení počtu ujetých kilometrů, pětiletou asistenční službou zdarma a kondičními prohlídkami zdarma po dobu pěti let od zakoupení nového vozu.

Vynikající výsledek automobilů značky Hyundai v Německu je dalším důkazem úspěšnosti strategie důsledného zlepšování kvality našich produktů a zvyšování úrovně služeb a zákaznické podpory. Mimořádného ocenění se dostalo také oblíbené modelové řadě i30. Ta se letos umístila na prvním místě v průzkumu spokojenosti zákazníků, který provedl britský časopis Auto Express. Hyundai i30 byl nedávno ve Velké Británii vyhlášen také nejspolehlivějším vozem nižší střední třídy v anketě předplatitelů renomovaného průvodce pro spotřebitele „Which?“.

Modelová řada Hyundai i30 tak měla v červenci hned dva důvody k oslavám. Na evropské trhy byla totiž uvedena přesně před třemi roky a její kumulovaný prodej se již přehoupl přes hranici 250 000 vozů (celosvětový odbyt dosáhl hranice 600 000 vozů). Z toho více než 200 000 vozů i30 dodal první evropský závod Hyundai v Nošovicích na Moravě. Po rekordním výsledku v roce 2009, kdy se pro Hyundai i30 rozhodlo 95 375 evropských motoristů, pokračoval růst popularity i v první polovině roku 2010, v níž prodej vzrostl meziročně o 41 %.

„Jménem všech zaměstnanců společnosti Hyundai bych rád modelové řadě i30 popřál všechno nejlepší k narozeninám. Je to vůz, který položil základy pro pozoruhodné prodejní úspěchy značky Hyundai po celé Evropě a který i v současnosti oslovuje stále nové zákazníky,“ prohlásil Allan Rushforth a nakonec k tomu dodal: „Očekáváme, že modernizovaná řada i30 prodávaná již na všech evropských trzích bude ještě oblíbenější.“

Vytisknout

Diskuze: Hyundai získal ocenenie za kvalitu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

reklama

Doporučujeme

Freelander

Omladený Land Rover Freelander na scéne

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud