Novinky Kia na IAA Frankfurt 2005

Magentis | foto: Kia Motors

Automobilka Kia Motors si pro nadcházející 61. ročník frankfurtského autosalonu připravila několik novinek, které se představí ve světových premiérách.

Velká pozornost bude věnována především nové generaci modelu střední třídy MAGENTIS. Tento vůz s celkovou délkou 4735 mm a rozvorem 2720 mm bude na evropských trzích nabízen se dvěma benzinovými motory 2,0 a 2,7 a poprvé také se zbrusu novým turbodieselem 2,0 CRDi v kombinaci se šestistupňovou manuální převodovkou.

 

V podobě konceptu UN se dále představí prototyp kompaktního MPV CARENS a minivůz PICANTO s novým turbodieselem 1,1 CRDi o výkonu 55kW/75k.

 

Jako speciální exponát bude také odhalen nejnovější koncept pojmenován jako Multi-S Crossover, což je sedmimístný vůz kombinující prvky modelů MPV a SUV. Svými velkorysými rozměry (4545 x 1850 x 1650 mm) a rozvorem 2700 mm má vůz nabídnout především maximální prostornost a pohodlí všem cestujícím a také možnost všestranného využití. Vůz by měl pohánět zážehový šestiválec o objemu 2,7 l nebo dvoulitrový turbodiesel.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy