Mistubishi dnes představilo nový model L200

L200 | foto: Mitsubishi Motors

Mitsubishi dnes představilo zcela nový model Mitsubishi L200, který modelovou řadu obohatí o pick-up.

Vyšlechtěný styl
Jak již naznačil "Truck Evolution" v průběhu Rallye Dakar 2005, nový pick-up L200 má mnoho společného z designu konceptu Pajero Evo 2+2 z roku 2002 a závodního vozu pajero Evolution. Má téměř identické linie, vyzývavou přední mřížku a pevný postoj.

Designéři Mitsubishi Motors dosáhli u nového konceptu pick-upu velice svěžího vzhledu. Namísto pouhé krabice přišli s troufalými stylovými prvky. Kabině vozu dali do vínku největší rozměr interiéru v segmentu, přesně jak byste očekávali od Sports Utility Trucku (S.U.T.).

Dynamický vůz
Nový L200, který bude k dispozici jako Single Cab, Club Cab a 4-dveřový Double Cab, také přinese do třídy středních pick-upů mnohem vyšší standard řízení, a to díky svému modernímu stálému převodu na všechna kola "Super Select 4-wheel drive system", aktivnímu systému kontroly stability a trakce, ve spojení se 17" koly a nejmenšímu poloměru otáčení ve třídě.

Nový L200 bude vybaven ještě výkonnějším dieselovým motorem se systémem common rail, splňujícím emisní normy EURO IV. Pick-up L200 nabídne všechny klíčové atributy potřebné pro práci vozu, a to jak na silnicích, tak i v terénu, a to zejména díky zcela přepracovanému rámu z uzavřených profilů vyrobenému unikátní technologií (tzv. hydraulickým tvářením) a novému nezávislému zavěšení předních kol.

Nový Mitsubishi L200 bude v Evropě odhalen u příležitosti autosalonu v Boloni, a to 1.12. 2005.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy