Clarkson, Hammond nebo May? Profesionální závodnice prozradila, který řídí nejlépe

Abbie Eaton, testovací jezdkyně z Grand Tour, prozradila pár zajímavostí o natáčení | foto: youtube.com

Když se řekne Grand Tour, většina z nás si vzpomene na jména Clarkson, Hammond a May. Součástí týmu, který se stará o jednu z nejlepších motoristických show světa, je však ještě profesionální závodní jezdkyně Abbie Eaton, která s testovanými vozy zajíždí slavný okruh „Eboladrom" na čas.

A právě Abbie, která v roli testovacího řidiče vystřídala jezdce s přezdívkou „Američan," se nedávno objevila v jednom z videí sociální sítě Drive Tribe. Tady pak mladá závodnice prozradila něco málo nejen o sobě, také také o natáčení a jezdeckých schopnostech jednotlivých jezdců.

Máte rádi auta? Hledáme nové lidi do redakce. Napište nám na redakce@autoroad.cz a staňte se naším redaktorem.

Tím vůbec nejlepším jezdcem z celé trojice je pak podle jejího názoru Jeremy Clarkson, což i rychle a pádně zdůvodnila: „Je na trati celkem rozhodný, nebojí se jezdit bokem a neustále útočí." Ovšem vzhledem k průměrné rychlosti „kapitána Šneka" a počtu nehod Richarda Hammonda se této volbě ani nelze příliš divit.

Během rozhovoru však Abbie nemluvila jen o hlavní trojici protagonistů, ale také o svých zážitcích během natáčení. Prozradila například, že jejím nejoblíbenějším autem se stalo Lamborghini Huracan Performante, což je skvělá volba „Je to tak zábavné a ukřičené a teatrální, až se musíte při řízení usmívat."

Nejnáročnějším autem, se kterým se musela na testovací trati poprat, prý byl znovuzrozený Stratos, který i Clarkson označil za šílený. Naopak titul nejnudnějšího auta si vysloužil Volkswagen Up! GTI, se kterým jela Abbie za deště a auto ji tak přišlo příliš pomalé a nudné.

zdroj: youtube.com

Za svůj nejlepší zážitek během natáčení pak Abbie označila závodění s Clarksonem ve Švédsku, kde seděla za volantem Porsche 911 Turbo, zatímco Clarkson testoval nové Lamborghini Urus. Oba se přitom proháněly po dráze, jejíž tvar snad ani nebudeme připomínat.

V současnosti je však Abbie v celkem nepříjemné pozici. Jelikož se Grand Tour rozloučil se svým starým formátem, včetně stanu a testovacího okruhu, je otázkou, zda bude pokračovat a případně na jaké pozici. I když toho ale příliš mnoho před kamerou nenamluvila, celkem věříme, že pro ni producent  Andy Wilman najde nějaké to místo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy