Škoda Superb na první video-ukázce: Poprvé se dočkáme i robustnější varianty Scout!

Modernizovaný Superb se poprvé představí i v robustní variantě Scout | foto: Vimeo.com

Odpočítávání běží: za tři dny proběhne světová premiéra modernizovaného modelu Škoda Superb i nové verze Superb Scout. Česká automobilka představí veřejnosti v den čtvrtfinálových zápasů letošního IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji v Bratislavě přepracovanou modelovou řadu Superb.

Škoda, dlouholetý hlavní sponzor MS, poprvé využije tuto sportovní událost jako příležitost pro prezentaci vozu. Prostřednictvím video-teaseru nabízí česká automobilka už krátce před světovou premiéru první ochutnávku své přepracované modelové řady Superb.

Vlajková loď české automobilky Škoda Superb disponuje nejnovějšími inovacemi značky v oblasti bezpečnosti, jízdního komfortu, výkonu a ekologie, a přináší do střední třídy řadu předností a prvků výbavy, známých z vozů vyšších třídy.

190520 ŠKODA SUPERB TEASER from ŠKODA VIMEO PRO on Vimeo.

zdroj: Škoda Auto

Škoda při modernizaci své vlajkové lodi Superb poprvé u sériového vozu použije inovativní full-LED-matrixové světlomety, zajišťující vyšší bezpečnost a komfort. Tento systém inovativního osvětlení se skládá z LED-modulu pro potkávací a dálkové světlo a rovněž také ze tří dalších LED-komor pro dálkové světlo, kryt světlometu nese nápis „Škoda Crystal Lighting“.

Nový Superb by se navíc měl stát prvním modelem v nabídce automobilky, který nabídne i Plug-in hybridní variantu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy