Talentovaná fotografka nemůže opustit svůj byt, přesto fotila auto na 3000 km vzdáleném ostrově

Fotografka trpící agorafobií nafotila nový Lexus UX na ostrově vzdáleném 3000 kilometrů ze svého domova | foto: Lexus

Známá fotografka Jacqui Kennyová nemůže vyjít z domu. Trpí totiž vzácnou agorafobií. Má strach z většího počtu lidí a prostoru většího, než je její byt. Přesto pořídila úžasné fotky ostrova Lanzarote. Fotky totiž vyfotila na dálku z paluby nového modelu Lexus UX. A to ze vzdálenosti 3000 km.

Ostrov zároveň nikdy předtím nenavštívila. Kennyová zkoumá svět prostřednictvím internetu ze své londýnské domácnosti, odkud zachycuje mimořádné snímky z celého světa.

Spolupráci s ní Lexus domluvil v rámci uvedení nového kompaktního crossoveru Lexus UX. Výsledkem je tak celosvětově první umělecké fotografování řízené kompletně na dálku.

„Jelikož se potýkám s agorafobií, daleké cesty jsou pro mne často obtížné, takže je úžasné mít takovou příležitost zkoumat svět novým způsobem a touto cestou odhalovat nové mimořádné a překvapivé věci,“ říká Jacqui Kennyová.

zdroj: youtube.com

Model UX spojuje prvky nového designu a technologií s novými hospodárnými pohony. „Lexus UX je určen pro moderní průzkumníky ve městech, hledající svěží, aktuální a dynamickou formu luxusního cestování automobilem,“ komentovala Čika Kako, výkonná viceprezidentka Lexus International a hlavní konstruktérka modelu UX. „UX jsme navrhovali tak, aby oslovil mladší zájemce, kteří hledají nejen něco nového a zajímavého.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy