Ještě se nevyrábí a už ho přeprodávají. Budeme čekat, zda Aston splní své hrozby

Aston Martin Valkyrie | foto: Aston Martin

Není to tak dlouho, co Andy Palmer, výkonný ředitel automobilky Aston Martin, jasně prohlásil, že kdokoliv se pokusí přeprodat své místo v čekací listině na nový supersport Valkyria, ten o něj přijde. Přesto se před pár dny objevil inzerát, jehož autora toto varování evidentně nezajímalo.

Inzerát, který byl vystaven na velmi populárním serveru Mobile.de, nabízí přeprodej místa v čekací listině na exkluzivní supersport Aston Martin Valkyrie. Vůz nabízí společnost Knight International, která kvůli ochraně prodejce neuvádí žádné podrobnější informace. Za vůz si však účtuje rovné 3 miliony euro, tedy cca 76,8 milionu korun.

Je otázkou, jak se k celému případu automobilka postaví. Potenciální zájemce o vůz by však měl celou transakci probrat i s automobilkou. Inzerát se ještě ohání tím, že se jedná o nabídku modelu Valkyrie, který byl pořízen společně s Aston Martin Lagonda. Druhý jmenovaný model však součástí nabídky není.

Je však otázkou, zda je inzerát pravý. Prodejce totiž kromě Aston Martinu Valkyrie inzeruje i přeprodej místa na čekací listině na Mercedes-AMG Project One, který je de facto hlavním konkurentem Valkyrie. Dalšími zajímavými položkami jsou pak Lamborghini Centenario a Sesto Elemento, Ferrari LaFerrari Aperta a FXX-K nebo Bugatti Chiron.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy