Takhle se slaví narozeniny. Lamborghini představilo speciální edici 5 kusů Aventador S Roadster

Aventador S Roadster | foto: Lamborghini

Lamborghini oslavilo své 50 narozeniny v Japonsku tím, že zde představilo Aventador S Roadster. Nejen, že se v Japonsku jednalo o debut tohoto modelu, navíc šlo o velmi speciální a omezenou edici.

Vše se ukrývá pod označením "Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan", což je speciální edice, která má připomenout všech pět přírodních prvků japonské kultury, kterými je země, vítr, oheň, nebe a voda. Produkce je omezena pouze na pět kusů a každý bude speciální, čerpající inspiraci z jednoho samostatného prvku.

Verze představující vodu byla vystavena v Tokiu, a obsahuje naprosto výjimečnou barvu. Za lakováním stojí 170 hodin práce deseti lidí. Konečný výsledek je ale velmi působivý, neboť se černo-modrá kombinace dokonale hodí k designovým prvkům karbonových vláken. 

Unikátní a stylová barva je naštěstí přítomna i v interiéru a kombinuje černou kůži Nero Ade s černým čalouněním alcantra Nero Cosmus. Prostřední část sedadla, skládající se z písmen "Y", se odvolává na japonský symbol pro bambus. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy