Neuvěřitelné štěstí stálo při řidičce, která udělala fatální chybu

nehoda | foto: youtube.com

I když se mladá řidička stále zotavuje poté, co přežila strašlivě vypadající havárii, to že má vše vlastně šťastný konec, se nedá popsat jinak než jako „zázrak“. Její auto totiž doslova převálcoval tahač.

K ošklivě vypadající nehodě došlo minulý týden a je bez pochyby tím nejstrašidelnějším, co jsme v poslední době viděli. Celé auto bylo rozdrceno pod koly návěsu. Po zhlédnutí videa by nikoho nemohlo napadnout, že celá tato událost může mít šťastný konec.

Těžko říci, co se v daný okamžik vlastně stalo. S největší pravděpodobností se ale řidička automobilu snažila rozjet a zařadit do jízdního pruhu, při čemž ovšem udělala fatální chybu, tedy, přehlédla jedoucí tahač. I když byl řidič kamionu ve střehu a strhl řízení do dalšího jízdního pruhu tak, aby zamezil přímé srážce, vůz s mladou řidičkou se dostal přímo pod kola návěsu.

Semi Drives Over Car (1:03) | zdroj: youtube.com

Rodina řidičky se odmítla k celé události blíže vyjádřit. Její otec však vzkázal, že i přes bolesti a silný emocionální zážitek se mladá žena zotavuje a bude v pořádku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy