Unikly záběry nového Ferrari Portofino. Několik dnů před premiérou

Nejnovější snímky vozu Ferrari Portofino | foto: youtube.com

Automobilka Ferrari už sice ukázala nové Portofino na několika snímcích, ovšem detailní představení si pro veřejnost připravovala až na Frankfurtský autosalon. Ještě před jeho zahájením se ovšem jednomu Car-Spotterovi podařilo natočit zcela nové bílé Portofino přímo v areálu automobilky.

Záběry nového Ferrari Portofino natočil jistý Sam, YouTuber vystupující na kanále Seen Through Glass channel, kterému se podařilo dostat přímo do automobilky, na jejímž parkovišti nádherné bílé Portofino postávalo bez jakéhokoliv dozoru či maskování. Sam tak měl dostatek času pro pořízení několika fotografií i krátkého videa.

Díky bílé barvě vynikl na Portofinu skutečně každý detail, včetně zajímavého přechodu mezi střechou a víkem zavazadelníku, působivé prolisy jak za předním kolem,tak na spodní straně dveří nebo vcelku agresivní zadní difuzor. K dispozici je i snímek z interiéru.

Tou nejdůležitější však zůstává očím skryto, čímž máme na mysli údajně zcela novou hliníkovou platformu, která se stala pro Portofino základem. Díky nové platformě by mělo Portofino oproti Californii nabídnout dvě zásadní inovace - markantní snížení váhy a růst torzní tuhosti, která bývá u kabrioletů velkým problémem.

Také jsme bohužel neviděli zcela nový větrný deflektor, který by měl být schopen snížit proudění vzduchu v kabině až o 30%, díky čemuž by se mělo se staženou střechou cestovat značně komfortněji. Na snímcích je ovšem celkem dobře vidět nový interiér včetně 10,2 palcového displeje infotainmentu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy