Tahle řidička před jízdou požila, podívejte se na její odstrašující jízdu

25-letá řidička | foto: youtube.com

Že alkohol za volant nepatří ví snad už každé malé dítě. Důvody proč tohle pravidlo 25letá řidička porušila nevíme, záznam z její nebezpečné jízdy je ale příkladně děsivý a mohl by být použitý jako výukový materiál pro autoškoly.

Na potácející se automobil narazily řidičky u Fort Myers na Floridě. Ihned zavolaly policii, vůz začaly pronásledovat a intenzivním troubením se snažily řidiče „probudit“. To ale zřejmě ještě netušily, že za nejistou jízdou nestojí únava, ale alkohol nebo snad návykové látky. Vše dokonce zdokumentovaly na mobilní telefon, a to rovnou online streamováním na Facebook.

Videozáznam, který autorka Billie Jean nahrála, ukazuje zmatenou a chaotickou jízdu bílého Chevroletu Cavalier, který se několikrát pohyboval z pruhu do pruhu, narazil do bočních bariér, přeskakoval obrubníky a několikrát skončil daleko mimo silnici. Je až neuvěřitelné co všechno vůz vydržel.

Za volantem byla 25 letá žena Brittany Sharpová, kterou k postupnému zpomalení přinutilo až proražené přední kolo a nebýt zřejmě řidičky z pronásledujícího vozidla, která Brittany zablokovala cestu, pokračovala by ve své nebezpečné jízdě i nadále. Záběry na zřejmě opilou řidičku prozrazují, že byla „úplně mimo.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy