Nový Bentley Continental GT už známe, ale co kabriolet?

Grafický koncept Bentley Continental GT Convertible | foto: behance.net

Po mnohaletém čekání nám před pár dny Bentley konečně ukázalo novou generaci svého prémiového modelu Continental GT. Mnoho lidí ale stále čeká na představení modelu se stahovací střechou, se kterou vypadal Continental vždy úchvatně

Nové křivky Bentley Continental GT si o verzi se stahovací střechou vysloveně říkají, což si plně uvědomil i grafik a designér Aksyonov Nikita, který nové Bentley zbavil střechy alespoň v grafickém editoru. A výsledek? Skutečně působivý!

Pod kapotou nového Bentley Continental GT Convertible se navíc dozajista objeví i modernizovaný 6.0 litrový motor V12, jehož výkon se vyšplhal na 635 koní a točivý moment dosahuje hodnoty 900 Nm. Žádné extrémní sportovní výkony ale neočekávejme. Modely bez střechy vždy trpí lehkou nadváhou a Bentley je spíše orientováno na kultivovanost než závodění.

Kdy nový Bentley Continental GT Convertible dorazí na trh bohužel netušíme, ovšem kabriolety odvozené od minulé generace se přestaly vyrábět začátkem tohoto léta. Posledním modelem bez střechy se stala exkluzivní Galene Edition, za jejímž vznikem stál Mulliner ve spolupráci s Princess Yachts.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy