Volkswagen T-Roc bude odhalen již zítra, podívejte se s námi na živý přenos

Volkswagen T-Roc | foto: youtube.com

Již zítra dopoledne odhalí automobilka Volkswagen své nové kompaktní SUV T-Roc, které je součástí masivní ofenzívy na stále rychleji rostoucí trh s vozy typu SUV. Co nového T-Roc nabídne budete moci sledovat živě s námi.

Nový crossover automobilky Volkswagen by se svými kompaktními rozměry, řízným designem a řadou technických inovací rád dostal do hledáčků mladších generací. Pomoci mu v tom má jak jeho sportovnost, tak řada off-roadových funkcí, včetně pohonu všech kol.

Na designu vozu je velmi dobře patrná inspirace konceptem T-Roc, ze kterého si odnesl výrazný exteriér se širokou čelní maskou, která přímo navazuje na integrované světlomety. Pod nimi jsou umístěny mlhové světlomety orámované proužkem LED denního svícení, které supluje směrová světla.

V interiéru můžeme očekávat dvoubarevnou kombinaci plastů, přičemž druhá barva ladí s barvou karoserie.Kromě toho se zřejmě dočkáme i chromovaných klik, chromovaných doplňky, klasického VW infotainment systém a zřejmě i systému ambientního osvětlení.

Živý přenos bude zahájen 23.08.2017 od 20:00, trvat by měl cca do 20:45 a naleznete ho na úvodní stránce AutoRoad.cz. Pokud ale živý přenos nestihnete, nic se neděje. Již krátce po něm pro vás budeme mít připravené shrnutí toho nejzajímavějšího. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy