Jen lak na tomto Porsche vyšel na neuvěřitelné 2 miliony korun

Porsche 911 Turbo S ve vzácné barvě Phyton Green | foto: instagram

Pokud se chcete se svým vozem Porsche ještě víc odlišit a vystoupit z davu, pak není nic snazšího, než si objednat zakázkový lak. Taková sranda samozřejmě něco stojí, ovšem tahle konkrétní barva Phyton Green vyšla majitele na těžko uvěřitelných 2,1 milionu korun.

Jak už vám zřejmě došlo, nejedná se o žádnou obyčejnou barvu. Tahle barva totiž patří do sekce "Chromaflair" a z továrny Porsche vyjede ročně pouhých pět vozů s tímto speciálním lakem. Kromě Phyton Green si ještě zákazníci mohou objednat "Chromaflair" modrou, zlatou nebo fialovou.

Odstín této barvy může připomínat barvu používanou na vozech Lamborghini, ovšem oproti italskému výrobci si u Porsche pořádně připlatíte. Na instagramovém profilu PTSRS se totiž objevila informace, podle které vyjde takový lak na 82,645 euro, což je v přepočtu cca 2,1 milionu korun. Jen pro představu, za takovou cenu byste si mohli pořídit třeba prémiové SUV Porsche Cayenne Diesel Platinum Edition.

Díky této unikátní barvě se tak dá tohle Porsche 911 Turbo S považovvat za cennější kousek, než vozy z "Exclusive Series". A to ani nezmiňujeme jeho 3.8 litrový plochý šestiválec o výkonu 580 koní, díky kterému je Turbo S jedním z nejlépe akcelerujících vozů na světě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy