Prodejte traktory. K práci na poli stačí staré BMW

Zemědělec použil místo traktoru BMW e46 | foto: facebook

Pokud jste vždycky snili o vlastním malém políčku a farmaření, ale děsí vás ceny traktorů a jejich příslušenství, už nemusíte mít strach. Jak dokazuje tohle video, k práci na poli vám bohatě postačí i starší BMW řady 3.

Internet je plný zvláštních věcí, na Facebookové stránce Auto Bum Bum se však objevilo něco, co zřejmě nemá v historii motorismu obdoby. V dřívějších dobách sice bylo zvykem stavět si malotraktory z trabantů, škodovek či Wartburgů, ovšem pracovat na poli se starším, avšak na první pohled celkem zachovalým, BMW je opravdu netradiční.

Přesto se k tomuto kroku někdo rozhodl. Na videu tak můžeme vidět BMW řady 3 generace e46, jak neohroženě jezdí po poli s připojeným zemědělským zařízením. Ačkoliv absolutně netušíme o jaký nástroj jde, celá situace vypadá zajímavé až komicky.

Na rozdíl od traktoru však BMW dokáže nabídnout pohodlné sedačky, klimatizaci nebo příjemný audio-systém. Pokud by se navíc jednalo o verzi xi, která byla vybavena pohonem 4x4, zvládl by vůz možná i trochu toho bláta, samozřejmě tedy jen pokud by měl vhodné obutí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy