Jak trefit do garáže? Z Rakouska přišla nová vychytávka

Máte problém najít svou garáž? Parádička z Rakouska vám pomůže | foto: style-your-garage.com

Pokud parkujete svůj automobil v řadových garážích, ale věčně tu svou nemůžete najít, máme pro vás geniální tip, díky kterému už se nikdy nebudete snažit dostat do zamčené garáže vašeho souseda.

Pokud toužíte po jedinečném designu vašich vrat do garáže, chcete trochu vyprovokovat sousedy, nebo jen nevíte jak originálně vyzdobit dům během Halloweenu, máme pro vás skvělý tip.

Jedná se o speciální plakáty, které se jednoduchým způsobem připevňují na garážová vrata. K jejich umístění není potřeba žádného vrtání ani lepení velkých ploch. Vše je vyřešeno velmi elegantně pomocí samolepicího suchého zipu, jehož jednu stranu připevníte na vrata a druhou na plakát samotný. Styl své garáže si poté můžete libovolně měnit podle nálady nebo ročního období.

Za celým nápadem stojí rakouský designér Rhomas Sassenbach, který tyto speciální tapety navrhuje. Tato netradiční dekorace garážových vrat je vyrobena z odolné celtoviny a díky kvalitního tiskuby měla odolávat počasí dlouhé roky. Cena za tapetu na jednoduchou garáž se pohybuje okolo 169 eur (cca 4,440 Kč). Je možné si však objednat i tapety na větší garáže, na balkony nebo i na dveře.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy