Policejní honičku ukončila rána kabelkou. Tohle zloděj rozhodně nečekal

Policejní honičku ukončila rána kabelkou | foto: youtube.com

Většina videí z policejních honiček obvykle končí nehodou, vytlačením ze silnice nebo střelbou. V tomto případě však celou honičku ukončila kolemjdoucí, která bez váhání srazila prchajícího zločince na skútru svou kabelkou.

Video z policejní honičky, která se minulý měsíc odehrála údajně v Estonsku, zachycuje řidiče skútru, který se snaží uniknout před tamní policií. Podle všeho byl prchající řidič hledán pro podezření z krádeží, za což byl následně zatčen.

Nyní ale zpět k videu. Kamera umístěná v policejním voze zachycuje pronásledování prchajícího muže na skútru, který se snaží setřást policisty kličkováním po ulicích sídliště. Chvíli se zdá, že řidič ze svého stroje spadne, přesto první karambol ustojí a pokračuje v úprku. Po chvíli však najíždí na chodník a snaží se setřást policisty na jakési pěší zóně, kde tou dobou naštěstí nikdo není. Zásadní moment však nastává ve chvíli, kdy pronásledovaný přejíždí most, míjí parkoviště u jakéhosi nákupního domu a chystá se vjet do parku.

V cestě mu však stojí žena, která ani chvíli neváhá, sundavá z ramene kabelku a přesně mířenou ranou řidiče sundavá z jeho stroje. Ten se sice ještě pokouší opět nasednout, v tu chvíli však přibíhá policista, který ho další ranou posílá i se strojem k zemi a celé honičce je konec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy