"Nejsem mrtvý, jsem idiot," vzkazuje z nemocnice Richard Hammond

Richard Hammond leží po vážné autonehodě v nemocnici se zraněným kolenem a čeká na operaci | foto: youtube.com

Známý britský moderátor Richard Hammond měl v sobotu 10.6, děsivou autonehodu, během které jeho vůz vyletěl ze silnice a začal hořet. Hammond naštěstí dokázal vůz opustit, dlouho se ale nevědělo, v jakém je stavu.

Každý kdo viděl záběry ohořelého automobilu si musel klást otázku, jak vlastně známý moderátor dopadl. Že není mrtev ani vážně zraněn jsme se dozvěděli spolu s prvními informacemi o nehodě. Bližší stav nám však popisuje sám moderátor až v nedávno uveřejněném videu, které pořídil jeho kolega James May.

Ohořelý vůz Rimac, ve kterém havaroval Richard Hammond | foto: twitter

Ve videu Hammond ukazuje rentgen svého poraněného kolene, se kterým půjde v brzké době na operaci, během které dostane, jak to sám nazval, "Švýcarské armádní koleno" (narážka na slavné nože). Vzápětí děkuje lékařům a zdravotníkům ze švýcarské letecké záchranné služby, kteří ho přepravili z místa nehody do nemocnice ve velmi krátkém čase a neopomene poděkovat ani Jamesi Mayovi, který mu do nemocnice propašoval lahev Ginu.

V samotném závěru videa se pak Hammond omlouvá své ženě a svým dcerám za to, že je tak kolosální... Ovšem ještě než to stihl doříct, objevila se před jeho obličejem ruka s knihou "The Idiot Brain". Paradoxní je, že před pár měsíci Richard Hammond prohlašoval, že už znovu nebude zbytečně riskovat, protože to je nezodpovědné vůči jeho ženě a dětem.

Pokud se ale znovu podíváme na fotky ohořelého Rimacu, je takřka zázrak, že Hammond vyvázl z nehody jen s poraněným kolenem. Vzhledem k jeho zranění se však nabízí otázka, zda bude schopen pokračovat v natáčení a zda se opravdu dočkáme druhé série Grand Tour v říjnu, jak James May v nedávné době prozradil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy