Otec postavil pro svého syna funkční model tahače

Otec postavil pro svého syna funkční model tahače | foto: youtube.com

Mnoho zručných a starostlivých rodičů už postavilo nebo alespoň upravilo svým potomkům různá auta s elektrickými či benzínovými motory, která sice jezdila, ale vypadala tak nějak všelijak. Otec tohoto chlapce si ale vzal do hlavy, že postaví věrnou repliku klasického amerického tahače.

Co si otec usmyslel, to také převedl do reality. Na krátkém videu tak vidíme až neuvěřitelně věrnou zmenšenou repliku klasického amerického tahače včetně návěsu. Nejedná se ale o žádný stacionární objekt někam do zahrady, tahač má dokonce i funkční motor a řízení.

Jak je na videu vidět, chlapec usedá do vozu, zabouchává za sebou dveře a po chvíli již můžeme slyšet startování motoru. Bohužel se nám nepovedlo sehnat bližší informace, ovšem na serveru Carsociety odhadují, že byl použit motor z motokáry. Nám to ale zní spíše jako motor ze zahradní sekačky/ zahradního traktoru.

Hlavní ale je, že celá věc je schopna uvést se do pohybu. Jen si sami vzpomeňte, když jste byli malí. Netoužili jste taky po něčem podobném? Navíc je zde i neuvěřitelné množství detailů, od světlometů na blatnících, přes palivové nádrže na bocích pod kabinou až po funkční klakson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy